Activitatea CAS Galați s-a mutat în online

Activitatea CAS Galați s-a mutat în online
Alternativă, pentru prevenirea îmbolnăvirilor de COVID-19
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cum cel de-al treilea val al epidemiei de COVID-19 începe deja să-și arate efectele și în România, tot mai multe instituții publice și-au mutat activitatea de relații cu publicul în mediul online. Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Galați, spre exemplu, le recomandă asiguraților să folosească mijloacele electronice de transmitere a documentelor, fără a mai fi nevoie ca persoanele să meargă la sediul instituției. Iată o serie de adrese de e-mail și numere de telefon utile în acest sens.

Pentru transmiterea documentelor privind calitatea de asigurat, gălățenii au la dispoziție adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau numărul de fax 0236 413 462. Totodată, informații cu privire la calitatea de asigurat pot fi obținute la numărul de telefon 0236 410 110 - int. 318 sau 0756 190 937.

Documentele pentru eliberarea cardului european de sănătate pot fi transmise la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de fax 0236 413 462. Pentru relații suplimentare, puteți suna la  0236 410 110 - int. 321.

Dosarele privind solicitările de recuperare a indemnizației pentru concedii medicale pot fi transmise la adresa instituției, respectiv str. Mihai Bravu nr. 42, Galați. Totodată, dosarele pot fi depuse și la sediul CAS Galați. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0236 410 111- int 328. Și documentele pentru obţinerea deciziilor de aprobare a dispozitivelor medicale se vor transmite la adresa instituției sau vor fi depuse în locurile special amenajate de la sediul CAS Galați. Relații pot fi obținute la numărul de telefon 0236 410 111 - int 311.

Cum procedați în cazul petițiilor și cererilor

Pentru obţinerea sau depunerea formularelor europene, documentele se vor transmite prin poştă sau pe e-mail, la adresele  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru relații suplimentare, aveți la dispoziție interioarele 306 sau 344, la același număr de telefon.

”Indicăm ca petițiile și cererile adresate instituției să se trimită la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Recomandăm ca doar în cazuri de urgență, în situația în care nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, depunerea să se facă la registratura instituției”, se arată într-un document al CAS Galați.

Citit 2753 ori Ultima modificare Joi, 25 Martie 2021 22:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.