Locurile libere la vaccinarea anti-COVID, mai numeroase la Galați decât cele de pe listele de așteptare

Locurile libere la vaccinarea anti-COVID, mai numeroase la Galați decât cele de pe listele de așteptare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru prima oară de la începutul campaniei de imunizare împotriva COVID-19, numărul locurilor libere disponibile pentru vaccinare în județul Galați a depășit, luni, numărul persoanelor aflate pe listele de așteptare. De asemenea, tot de ieri, vaccinul Pfizer poate fi găsit și în două centre din municipiul Galați.

Potrivit platformei de programare vaccinare-covid.gov.ro, luni după-amiază, în județul Galați erau libere pentru vaccinare 5.100 de locuri, dintre care aproximativ 3.300 cu serul produs de Pfizer. În același timp, numărul gălățenilor care încă se mai aflau pe listele de așteptare era de 3.271.

Gălățenii care vor să se programeze pentru vaccinarea cu Pfizer au la dispoziție locuri libere în centrul din incinta Spitalului Militar "Dr. Aristide Serfioti" Galați, în centrul de la Cantina 2 (str. 1 Decembrie 1918 nr. 25, municipiul Galați), la Tulucești (la centrul din Căminul cultural), dar și la Tecuci (Centrul 1 Sala de spectacole "I. Petrovici"), Târgu Bujor (Centrul 1 de la Casa de cultură), Berești (Sala de sport), Cosmești (Căminul cultural) și Cudalbi (Căminul cultural), potrivit informațiilor de pe site-ul vaccin.live.

Pentru imunizarea cu Moderna sau cu AstraZeneca, sunt locuri libere în centrele din: Corod (Școala gimnazială - Moderna), Ivești (căminul cultural din satul Bucești - Moderna), Tecuci (Sala de spectacole "I. Petrovici" - Moderna și AstraZeneca), Târgu Bujor (Casa de cultură - Moderna) și Galați (Centrul de la Spitalul Militar și centrul de la baza sportivă "Siderurgistul" - AstraZeneca).

Pe platforma vaccin.live, puteți vedea în fiecare moment câte locuri libere sunt pentru vaccinare în fiecare centru din județul Galați, dar și ce liste de așteptare se află în fiecare centru.

Este de așteptat ca numărul locurilor libere din județul Galați să crească pe parcursul acestei săptămâni, după ce alte trei tranșe de vaccinuri împotriva COVID-19 vor fi aduse de Direcția de Sănătate Publică Galați de la Constanța.

Citit 4133 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Aprilie 2021 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.