Simptome asociate cu COVID-ul de lungă durată

Simptome asociate cu COVID-ul de lungă durată
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un studiu britanic de amploare, la nivel internațional, realizat cu subiecți care suferă de așa-numitul COVID lung, a identificat peste 200 de simptome aferente. Cele mai comune simptome erau oboseala, indispoziția postefort și incapacitatea de concentrare. Alte efecte au inclus tulburări vizuale, tremur, schimbări ale ciclului menstrual, palpitații, pierderi de memorie, diaree, tinnitus (senzația de zgomot în urechi). 22 la sută din participanții la studiu au spus că, după boală, nu au mai fost capabili să muncească.

Citit 468 ori Ultima modificare Joi, 22 Iulie 2021 16:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro