A crescut numărul gălăţenilor internați pe fondul infectării cu COVID-19

A crescut numărul gălăţenilor internați pe fondul infectării cu COVID-19
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Peste 30 de noi cazuri de infectare cu COVID-19 au fost depistate la testele efectuate în județul Galați, conform ultimei raportări pentru 24 de ore. În intervalul amintit, aproape 50 de pacienți declarați vindecați au fost externați.
Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 612 pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 34 au fost declarați purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel de 28.543. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, șase persoane au fost reconfirmate.
Din fericire, ziua de luni, 13 septembrie, nu a mai adus niciun nou deces în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, numărul victimelor COVID-19 din Galați rămânând 963.
Luni, 13 septembrie, 48 de pacienți internați au fost declarați oficial vindecați, ceea ce face ca totalul persoanelor depistate pozitiv și declarate ulterior vindecate să ajungă la 27.100.
În carantină instituționalizată se aflau, luni, 13 septembrie, 135 de persoane, conform aceleiași raportări. În izolare la domiciliu se aflau 339 de persoane depistate pozitiv, iar numărul gălățenilor aflați în carantină la domiciliu ajunsese la 1.025. În izolare instituționalizată se aflau 141 de  bolnavi de COVID-19, în creștere față de intervalul precedent, când au fost raportați 130 de bolnavi în spitale.
De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 200.859 de teste.

Citit 2132 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Septembrie 2021 00:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro