Victorie dedicată copiilor cu autism

Victorie dedicată copiilor cu autism
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pompierul Iulian Rotariu, de la ISU Botoşani, a câştigat ultramaratonul organizat în Anzii Cordilieri, Bolivia, și a stabilit un nou record al competiției, el dedicând victoria copiilor cu autism. Rotariu a câștigat detașat "Ultra Bolivia Race", după cele șapte etape în care a parcurs 220 de kilometri. Pompierul s-a clasat pe primul loc cu un timp total de 23 de ore, 32 de minute şi 30 secunde. Acesta este şi un record al întrecerii, mai bun cu 1h 32 de minute și 17 secunde față de câştigătorul competiţiei din 2018, se arată pe pagina de Facebook a ISU Botoșani.

"Ultra Bolivia Race" a reprezentat cel mai greu concurs de anduranţă la care a participat vreodată Iulian Rotariu. Organizată de Canal Aventure, cursa "Ultra Bolivia Race" s-a desfășurat în perioada  20-26 septembrie a.c., la o altitudine de 4.000 de metri.

Fără să fie sportiv de performanţă şi fără să fie legitimat la vreun club, Iulian Rotariu a început să alerge în urmă cu aproape 12 ani, când a ajuns la spital cu fiul său: pentru a-şi consuma stresul, a început să alerge în jurul spitalului. Ulterior, el a început să participe la concursurile organizate de Ministerul Afacerilor Interne, reprezentând Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al județului Botoşani, al cărui angajat este din 2007.

Citit 868 ori Ultima modificare Marți, 28 Septembrie 2021 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.