Flavia Susnoschi: "Vaccinul salvează vieți!"

Flavia Susnoschi: "Vaccinul salvează vieți!"
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

Flavia Susnoschi, consilier local USR PLUS, de profesie inginer, este una dintre persoanele publice din Galaţi care susţine vaccinarea prin puterea exemplului personal. Deşi s-a expus unui val de comentarii negative sau de-a dreptul agresiv-jignitoare din partea celor care resping vaccinarea, Flavia Susnoschi tocmai a făcut publică o fotografie realizată în faţa Patinoarului din Galaţi şi a anunţat că tocmai a primit doza booster de vaccin anti-COVID.
„Doza 3. Vaccinul salvează vieți! Ai încredere în știință, fii responsabil”, este mesajul pe care l-a postat pe Facebook şi pe care ne-a permis să îl preluăm.
Consiliera a răspuns cu argumente obiective şi articole ştiinţifice unora dintre cei care comentau critic sau ironic, iar ulterior a oferit o explicaţie în plus: „Ieri, după ce m-am vaccinat cu doza 3, am primit comentarii de la anti-vacciniști. Nu are rost să le reproduc aici, știți deja fantasmagoriile lor. Un răspuns doresc să dau astăzi unuia dintre ei la întrebarea «De ce porți mască dacă ești vaccinată?» Simplu: pentru că masca mea te protejează pe tine. #responsabilitate #solidaritate”, a scris Flavia Susnoschi.

Citit 2351 ori Ultima modificare Luni, 18 Octombrie 2021 14:04

6 comentarii

 • postat de jon
  Duminică, 17 Octombrie 2021 05:09
  5.13.142.***
  Vaccinul salveaza spitalele, masca e o sita prea mare pentru virus, testarea e departe, asa ca mai simplut, inchidem tot.
  4
  4
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 20:29
  5.13.157.***
  Masca aceea nu te protejeaza complet daca stranuti prin ea sau din exterior daca stranuta o pers purtoatare de virus... si limiteaza partial transmitrea sporilor! Un FFP2 minim ar face acest lucru! In Germania FFP2, este obligatorie dar s-au lasat si ei pe o ureche!... si asta era din Februarie 2021. Acum e dupa ADN... noroc si.. precautie! Cert este ca la o mica parte din persoane virusul nu trece efectiv, si nici purtator nu esti... dar sunt cazuri FOARTE RARE!

  Deci VACCINATI-VA... sau RISCATI... si voi si pe cei vulnerabili din jur!
  34
  24
  Raportează
 • postat de Flavia are dreptate .
  Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 19:30
  108.245.201.***
  Asa este , dar idiotenia e de neclintit n-ai ce sa le faci alora . Ca pe ghebos ...doar mormantul il mai indreapta . Asta e .
  32
  26
  Raportează
 • postat de Competentul Capabil
  Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 16:34
  89.137.30.***
  Vai, ce noroc ca o avem pe Flavia ca sa ne indrume si sa ne fie exemplu. E asa de greu acum sa vorbesti vorbe si sa discuti discutii, sa aduni turma sa iasa in strada ca sa strige la cladiri. Unde e Dragnia sa ne dea un rost, sa putem prin palavre sa prindem o functie publica unde sa nu facem nimic patru ani, ce o sa ne facem noi cand e gata sinecura? Atatea intrebari devastatoare macina oamenii frumosi si liberi, mai bine sa bagam ceva de vaccinare pe feisbuc cu hashtag sa se vada ca inca mai existam si ne luptam eroic cu diferite ciumi. #unitisalivam #romaniiefrumosi #sepoatetreabamare
  24
  32
  Raportează
 • postat de VaccinatuAsimptomatic
  Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 15:14
  82.78.245.***
  Atat timp cat singurele argumente stiintifice ale vaccinistilor sunt "sa le inchidem gura si sa cenzuram orice informatie antivaccinista" decizia unui om responsabil este SA NU SE VACCINEZE !
  Am incredere in stiinta, sunt responsabil si am ales sa NU MA VACCINEZ ACUM !
  Cand toata stiinta anterioara e aruncata la wc de catre vaccinisti, nu e greu sa iei o decizie. Toti medicii si oamenii de stiinta stiu ca un vaccin are nevoie de 5-10 ani pentru testare. Nu am incredere in "oamenii de stiinta #progresisti" (adica repetenti si "alfabeti nefunctionali").
  46
  32
  Raportează
 • postat de Moldoveanul
  Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 14:08
  5.13.221.***
  Bravo. Sa vedem cat mai multi politicieni in fata aratand ca se vaccineaza.
  12
  42
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.