Licitație finalizată pentru proiectarea Spitalului Regional Iași

Licitație finalizată pentru proiectarea Spitalului Regional Iași
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Comisia de evaluare constituită de Ministerul Sănătății (MS) a finalizat etapa de evaluare a ofertelor tehnice depuse în procedura de atribuire a contractului de achiziție publică de servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic necesar execuției lucrărilor aferente proiectului "Construirea Spitalului Regional de Urgență Iași" și servicii de asistență tehnică, anunță MS.

Conform legislației în vigoare, timp de zece zile din ziua ulterioară transmiterii comunicărilor rezultatului evaluării către ofertanți, Ministerul Sănătății are obligația de a respecta termenul de contestație prevăzut de legislația în materie și menționat anterior.

Astfel, potrivit art. 211 din Legea 98/2016 privind achizițiile publice "Procedura de atribuire se finalizează prin: a) încheierea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru; sau b) anularea procedurii de atribuire".

Procedura de atribuire se va finaliza după încheierea contractului de achiziție publică și, astfel, informații din dosarul de achiziție pot fi făcute publice, cu respectarea cadrului legal.

Odată ce va fi construit și va deveni funcțional, Spitalul Regional Iași va trata inclusiv pacienți din Galați, județ care va fi arondat acestei unități sanitare.

Citit 871 ori Ultima modificare Luni, 15 Noiembrie 2021 23:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.