COVID-19. Mii de gălățeni vor face Crăciunul în carantină
Foto: Marian Calestru

COVID-19. Mii de gălățeni vor face Crăciunul în carantină
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Mai puțin de 20 de gălățeni testați în ultimele 24 de ore au fost găsiți infectați cu noul coronavirus. A fost înregistrat încă un deces și o creștere fulminantă a numărului de gălățeni intrați în carantină la domiciliu după ce au venit în țară pentru sărbători și nu sunt vaccinați ori au prezentat doar un test negativ la vamă.

Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 1.138 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 14 au fost declaraţi purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi a ajuns astfel la  43.949. Un pacient confirmat a ieșit pozitiv la retestare, după parcurgerea protocolului de tratament, de două săptămâni. Miercuri, 22 decembrie, a mai fost raportat încă un deces în rândul pacienților cu COVID-19, numărul victimelor pandemiei ajungând la 1.651. Tot miercuri, 22 decembrie, 16 pacienți internați au fost declarați oficial vindecați, ceea ce face ca totalul persoanelor depistate pozitiv și tratate să crească la 42.149.

În carantină instituționalizată nu se mai afla nicio persoană, conform aceleiași raportări.

În izolare la domiciliu erau 97 de gălăţeni testați pozitiv, iar numărul gălățenilor aflați în carantină la domiciliu crescuse cu apoape 700, în 24 de ore, ajungând la 2.380. În izolare instituționalizată se aflau 52 de bolnavi de COVID-19. De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 299.195 de teste.

Citit 1480 ori Ultima modificare Joi, 23 Decembrie 2021 16:37

1 comentariu

 • postat de ANTI-DIASPOREJI
  Joi, 23 Decembrie 2021 11:42
  77.111.246.***
  Diasporejii au infectat România și anul trecut și anul ăsta și, după cum se vede treaba, țin neapărat să ne infecteze și în 2022. Acești diasporeji sunt PRINCIPALUL VECTOR DE INFECTARE dinspre occidentul infect către țara noastră.
  Nu înțeleg slăbiciunea STATULUI ROMÂN în fața acestei gloate de fugari economici care, pe lângă faptul că nu au făcut niciodată nimic bun pentru țara asta, profită de statutul de cetățean român și fac cât de mult rău și pagubă pot, de fiecare dată când au prilejul.
  Consider că, în momentul în care cineva depășește 1 an de zile, neîntrerupt, de la plecarea din țară, să i se retragă automat toate drepturile de cetățean român și să i se lase doar cetățenia română că o simplă formalitate birocratică, adică...o cetățenie "goală", formală.
  3
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.