Spectacole pentru întreaga familie, la „Gulliver”

Spectacole pentru întreaga familie, la „Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver" a pregătit un spectacol potrivit pentru întreaga familie, "Pasărea măiastră", și o reprezentație plină de vervă și energie pentru cei mici, "Ursul păcălit de vulpe".

Vineri, 20 ianuarie, de la ora 18,00, este timpul pentru o nouă întâlnire cu zborul sublim, purtat către public de "Pasărea măiastră", un spectacol surprinzător și impresionant, în regia lui Ștefan Lupu. Abordarea regizorală inedită, completată de scenografia Andei Pop, creează un univers complex în care dansul contemporan, teatrul de animație, comicul fuzionează perfect pentru un preaplin de emoție adus spectatorului. Vor urca pe scenă: Andrei Midișan, Elena Anghel, Valeria Taban, Andrei Ciugulea, Eduard Șișu, Ramona Păuc, Nicoleta Miru, Ciprian Brașoveanu, Cosmin Cosma, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton.

Duminică, de la ora 10,30, cei mici sunt așteptați la "Ursul păcălit de vulpe", un spectacol în regia lui Aurelian Iorga, care încarcă bine-cunoscuta poveste cu multă magie de joacă, o mulțime de cuburi colorate, cântece zglobii și ghicitori haioase. Joacă Nicoleta Miru-Cosma, Valeria Taban, Andrei Ciugulea și Andrei Dombrovschi.

Citit 5747 ori Ultima modificare Joi, 19 Ianuarie 2023 16:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.