Medicii din Galați și Brăila, împreună pentru binele pacienților

Medicii din Galați și Brăila, împreună pentru binele pacienților
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Înainte să reușească politicienii să unească real Galațiul și Brăila, întru binele acestor două comunități, au reușit să facă asta medicii din cele două orașe. În organizarea Colegiilor Medicilor din cele două județe, se desfășoară joi, 16 noiembrie, la Galați și vineri, 17 noiembrie, la Brăila, lucrările celei de-a IV-a ediții a Conferinței Medicale de la „Dunărea de Jos”.

Evenimentul reunește medici din diferite specializări, care vin să facă schimb de idei, de noi modalități de tratament și inovații din domeniul medical, în beneficiul pacienților din regiunea noastră.

Potrivit informațiilor oferite de prof. univ. dr. Aurel Nechita, joi, la Galați, au fost prezentate nu mai puțin de 22 de lucrări științifice, la eveniment participând 105 medici, dintre care șapte, care sunt și cadre didactice ale Facultății de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, au venit de la Brăila. 

Vineri, 17 noiembrie, lucrările conferinței se vor muta în orașul vecin, unde vor fi prezentate alte 18 lucrări științifice, iar printre cei peste 80 de medici care vor participa se vor număra și cinci gălățeni. Un motiv suficient, consideră dr. Nechita, să spunem că, din punct de vedere medical-științific, Galațiul și Brăila au demonstrat că pot lucra împreună, dacă se dorește și se trece peste orgolii locale.

Citit 4797 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 01:54

1 comentariu

  • postat de un cetatean
    Miercuri, 29 Noiembrie 2023 10:42
    84.232.169.***
    mult succes, si speram ca amploarea acestui proiect sa creasca, la fel ca si calitatea si valoarea ... care sa se reflecte si in calitatea serviciilor medicale din cele 2 orase si din regiune
    6
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.