Cum să REDUCI POFTA DE MÂNCARE. Două metode eficiente
Foto: Sursa foto: divahair.ro

Cum să REDUCI POFTA DE MÂNCARE. Două metode eficiente
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Atunci când ţii o cură de slăbire eşti mereu cu ochii pe cântar, dar şi pe numărul de calorii consumate. Află cum poţi să reduci pofta de mâncare, astfel încât cura să dea rezultatele scontate.

Dacă alegi produsele cu un conţinut ridicat de proteine, nu vei mai simţi nevoia să mănânci şi preparate grase, cu multe calorii. De exemplu, un studiu despre dietă a comparat două mic-dejunuri care aveau acelaşi număr de calorii, unul compus din ouă şi celălalt din covrigei. S-a observat că cei care mâncau ouă la micul dejun nu mai simţeau nevoia să mănânce şi altceva imediat după.

O a doua regulă spune că alimentele bogate în fibre sunt mai greu de digerat şi, astfel, senzaţia de saţietate persistă mai mult timp. Fasolea, mazărea, năutul şi lintea sunt alimentele cu cel mai mare conţinut de fibre. Sunt ideale pentru a fi mâncate la prânz, pe post de garnitură, şi nu vei mai simţi nevoia să mănânci şi un desert după. 14 grame de fibre în plus pe zi scad cu 10 la sută numărul caloriilor consumate zilnic.

Citit 3463 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2016 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.