Putem să prevenim Stroke-ul (A.V.C.) și infarctul miocardic!

Putem să prevenim Stroke-ul (A.V.C.) și infarctul miocardic!
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Soluția se găsește la Danube Center, aparatul Wiwe!

În Uniunea Europeană aparatul Wiwe este clasificat că instrument medical de diagnosticare.

Estimează independent riscul de stop cardiac și riscul de Stroke, cauzat de fibrilația atrială bruscă.

WIWE nu numai că măsoară, dar atrage atenția asupra fibrilației atriale în afara parametrilor normali de EKG, și stadiul miocardic, într-un mod unic în lume!

Analizează cu o precizie de 98 % algoritmul.

WIWE este adecvat pentru analiza de risc a fibrației atriale și a eterogenității ventriculare, care pot conduce la apariția Stroke-ului (A.V.C.) și a morții subtile cardiace.

WIWE se poate folosi de oricine pentru a înregista un EKG, dar factorul de risc întocmit de el a fost optimizat pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani, ca atare rezultatele nu sunt relevante la persoanele mai tinere.

Persoanele cu pacemaker pot folosii WIWE, cele două aparate nu interferează reciproc.

Centrul Danube (Galați, str. Basarabiei nr.18, colți cu str. Științei, lângă Facultatea de Nave), încearcă cu cele mai moderne echipamente medicale și aparate medicale complementare să ajute locuitorii României să-și îmbunătățească sănătatea. Aparatul Wiwe este disponibil din luna martie a acestui an. În cazul in care doriti mai multe informații sau să efectuați analize gratuite (până pe data de 31 august 2017) sunați la nr. de telefon: 0756 163 512, sau accesați site-ul: http://danube-center.ro/analize-gratuite-wiwe/.

(P)

 

 

Citit 3352 ori Ultima modificare Miercuri, 02 August 2017 15:30