Un aliat de nădejde în sezonul de iarnă. Ameliorează simptomele gripei şi răcelii cu FRECȚIA BUNICII!

Un aliat de nădejde în sezonul de iarnă. Ameliorează simptomele gripei şi răcelii cu FRECȚIA BUNICII!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Sezonul rece începe deja să îşi intre în drepturi, iar scăderea temperaturilor vine la pachet şi cu virozele respiratorii atât de des întâlnite în această parte din an. Pentru a face faţă mai uşor bolilor de sezon, apelează cu încredere la „Frecţia bunicii”, un aliat de încredere în lupta împotriva gripei şi a răcelii.

„Frecţia bunicii” pentru adulţi este un produs de înaltă calitate, testat dermatologic, care conţine o combinaţie unică a substanţelor bioactive din uleiurile de scorţişoară, ienupăr, pin şi eucalipt. Împreună cu salicilatul de metil şi cu camforul, aceste substanţe au o acţiune benefică împotriva răcelilor şi a stărilor gripale.

De asemenea, relaxează musculatura şi stimulează circulaţia sangvină a zonei masate, iar, datorită conţinutului mare de mentol, „Frecţia bunicii” lasă o senzaţie plăcută de prospeţime pe piele. De aceea, loţiunea acţionează şi ca un tonic asupra organismului.

Datorită conţinutului de eugenol, uleiul de scorţişoară stimulează circulaţia sangvină şi înlătură oboseala mentală. Şi uleiul de ienupăr are o acţiune tonică, fiind un detoxifiant al organismului. La rândul său, uleiul de pin este benefic în susţinerea sănătăţii căilor respiratorii superioare şi a celor inferioare, calmând în acelaşi timp durerile musculare şi ameliorând stările de nervozitate. Nu în ultimul rând, uleiul de eucalipt este recunoscut pentru acţiunea sa în combaterea afecţiunilor respiratorii.

Persoanele cu dureri articulare sau musculare pot beneficia de pe urma salicilatului de metil conţinut de „Frecţia bunicii”. Camforul are acţiune antinevralgică, antiinflamatoare şi de stimulare a circulaţiei sangvine, motiv pentru care este utilizat în afecţiuni circulatorii şi reumatice.

Puteţi găsi „Frecţia bunicii” în farmacii, drogherii, plafare şi magazine naturiste. Loţiunea se utilizează prin fricţiuni pe mâini, piept şi spate, aplicate de două sau trei ori pe zi, dintre care ultima este recomandat să fie făcută seara, înainte de culcare.

(P)

Citit 6371 ori Ultima modificare Vineri, 10 Noiembrie 2017 13:41