Consultaţii stomatologice GRATUITE pentru 110 elevi

Consultaţii stomatologice GRATUITE pentru 110 elevi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nu mai puţin de 110 elevi din clasele 0-IV, la Colegiul Naţional "Spiru Haret" din Tecuci şi, respectiv, Colegiul Naţional ”Costache Negri" din Galaţi au beneficiat de consultaţii stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos şi mostre gratuite de produse de îngrijire orală. Totul se datorează companiei Colgate care, în parteneriat cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, a demarat, în două oraşe, Programul Zâmbete Colgate, parte din campania "România merită zâmbete Colgate".

“Alături de medici stomatologi şi studenţi, Crucea Roşie Filiala Galaţi a convocat şi nouă voluntari pentru buna desfăşurare a consultaţiilor şi susţinerea lecţiilor de igienă orală. Activitatea a fost foarte bine primită şi apreciată de către părinţii copiilor înscrişi în program, cât şi de către comunităţile locale. Totodată, cadrele sanitare implicate şi-au oferit disponibilitatea în a continua aceste consultaţii la cabinetele şcolare, fiind foarte interesate de acest proiect”, declară Gheorghiţă Hogea, directorul Filialei Galaţi a Crucii Roşii, într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Copiii au avut parte de lecţii de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roşii şi desfăşurate în prezenţa părinţilor, dar şi de o zonă de joacă unde l-au întâlnit pe îndrăgitul Doctor Măseluţă.

Citit 902 ori Ultima modificare Vineri, 24 Noiembrie 2017 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.