Anemia, o afecţiune cauzată de scăderea cantităţii de hemoglobină sau a numărului de globule roşii din sânge, poate fi tratată pe cale naturală, o alimentaţie atent concepută fiind cheia unei vindecări rapide. Ne ajută sfecla, bogată în fier şi care ajută la formarea globulelor roşii, cimbrişorul, lăptucile, spanacul, soia, migdalele şi mierea de albine. Toate au un conţinut ridicat de fier, elemente esenţiale pentru funcţionarea organismului şi vitaminele necesare echilibrului în organism.
Cum tratăm anemia în bucătărie Scris de Mariana Constandache


Mariana Constandache
Articole recente - Mariana Constandache
Unde acționează Poliția Locală în următoarele zile Unde sunt amplasate astăzi radarele Tribunalul îl ”fierbe” pe preotul arestat pentru abuz sexual Război total între două familii de la marginea Galațiului. Intervenție în forță, răniți și urmăriți Unde acționează astăzi Poliția Locală
Mai multe din această categorie: