Drumuri și curți inundate la Pechea

Drumuri și curți inundate la Pechea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O ploaie abundentă a creat, din nou, probleme, marți seară, în localitatea Pechea. Din fericire, nu au fost inundate case, ci doar curți, anexe, drumuri comunale și terenuri agricole. Conform primarului din Pechea, Mihăiță Măncilă, inundațiile de marți noapte au fost în aceeași zonă în care au fost și în 2013 și 2016. De data aceasta, pechenii au avut noroc, iar apele le-au inundat doar curțile și anexele. ”Apa a venit de pe Valea rea. Din 2013 spun că trebuie făcut un dig acolo pentru a proteja localitatea. Este în puterea celor de la Apele Române”, ne-a declarat Mihăiță Măncilă.
În urma ploii abundente, au fost afectate nouă drumuri comunale, 30 de curți, cinci anexe și 200 de hectare de teren agricol. Situația s-a remediat cu ajutorul celor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Pechea și cu utilajele de la primărie, nefiind necesară intervenția pompierilor de la ISU Galați.

Citit 1583 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2020 19:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro