Cuza Vodă și Oancea au intrat în scenariul ”roșu”

Cuza Vodă și Oancea au intrat în scenariul ”roșu”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând de luni, 21 decembrie, în comunele Cuza Vodă și Oancea, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 1065 din 11 decembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
De la aceeași dată, în Fârțănești, Fundeni, Schela, Slobozia Conachi și Tudor Vladimirescu, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute pentru această rată de infectare cu noul coronavirus.
În fine, tot de luni, 21 decembrie, unitățile administrativ teritoriale Băneasa și Pechea, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică de 1,5/1.000 de locuitori, intră în scenariul "verde" al măsurilor dispuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Toate măsurile dispuse vor fi reevaluate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Galați, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 13395 ori Ultima modificare Luni, 21 Decembrie 2020 17:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.