Noi camere de supraveghere la Tecuci

Noi camere de supraveghere la Tecuci

Evaluaţi acest articol
(41 voturi)
2 comentarii

Administrația locală din municipiul Tecuci a decis amplasarea a încă 200 de camere de supraveghere în punctele principale din oraș, pentru combaterea infracționalității şi creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. "Îmi doresc un oraș sigur, în care fiecare dintre dumneavoastră să se simtă în siguranță, în orice loc și la orice oră", a declarat primarul Lucian Costin. Primarul Tecuciului a susținut că această măsură va ajuta forţele de ordine să intervină mai rapid şi mai eficient în cazul sesizărilor. Camerele vor fi amplasate în toate cartierele orașului şi vor fi supravegheate de un dispecerat central. Pentru achiziţia camerelor a fost alocată suma de 200.000 lei din bugetul local pe acest an.

Citit 1367 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 17:30

2 comentarii

 • postat de Masina rupta la intrarea in Tecuci Marți, 20 Aprilie 2021 20:27 213.233.88.*** Link la comentariu
  1
  12

  Administratia locala sa ia masuri cu gropile de la intrarea in oras dinspre Galati...
  Nu mai zic ce este in oras. DEZASTRU!!! Angajatii administratiei locale nu circula,nu vad,sunt orbi? Sa-i trimit administratiei locale factura de reparatie a masinii. Nu le e rusine cand baga cardul in bancomat?
  Ca nu se face nimic in orasul asta...

  Raportează
 • postat de Realitatea Marți, 20 Aprilie 2021 08:54 93.122.249.*** Link la comentariu
  7
  26

  Spionarea populației este sfârșitul democrației. Ceaușescu sau Stalin ar plasa aceste 200 de camere de spionaj în cadrul administrației pentru a depista oficialii corupți și a monitoriza timpul lor efectiv de lucru. „D” al democrației a devenit Dictatură.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro