Şoferi băuți și vitezomani, depistaţi în weekend pe străzile Galațiului

Şoferi băuți și vitezomani, depistaţi în weekend pe străzile Galațiului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Doi gălățeni sunt cercetați penal pentru că s-au urcat băuți la volan, iar alți doi au ”renunțat” la permis după ce au călcat la maximum pedala de accelerație. Aceasta este doar o mică parte a "recoltei" de șoferi certați cu Codul Rutier, sancționați în weekend de polițiștii din Galați, care au ieșit cu efective sporite pe străzile din oraș și pe drumurile din comunele învecinate.

Motivul prezenței în stradă a agenților de la Circulație împreună cu cei de la Ordine Publică, proveniți din secțiile municipale și rurale, a fost acela de a preveni evenimentele rutiere provocate de abaterile comise atât de conducătorii auto, cât și de pietoni. Situațiile de încălcare a Codului Rutier nu au fost puține, 241 de sancțiuni ajungând la participanții la trafic prinși în ofsaid. Valoarea amenzilor s-a apropiat de 98.000 de lei, 22 de conducători auto fiind lăsați pietoni pentru că au depășit limita de viteză, nu au acordat prioritate sau au fost prinși băuți.

Din prima categorie au făcut parte doi șoferi, prinși cu viteze amețitoare de aparatele radar. Unul dintre ei a predat permisul pentru 120 de zile și a fost amendat după ce a fost ”citit” de radar circulând cu 124 de kilometri la oră, în localitatea Ivești, în timp ce un altul va fi nevoit să caute mijloace alternative de deplasare în următoarele trei luni, pentru o viteză de ”doar” 158 de kilometri la oră, pe DJ 251, între Pechea și Costache Negri.

Citit 4933 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2023 07:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.