UPDATE: Grav accident rutier pe o șosea din Galați. Sunt opt victime, dintre care patru copii (VIDEO)
Foto: ISU Galați

UPDATE: Grav accident rutier pe o șosea din Galați. Sunt opt victime, dintre care patru copii (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

UPDATE ora 16.57: Numărul victimelor a ajuns la opt, a anunțat, în urmă cu puțin timp, Poliția Galați, care a stabilit și primele circumstanțe în care s-a produs coliziunea de pe DJ 251, la Cuza Vodă. O șoferiță din Vrancea, care avea în mașină patru copii cu vârste cuprinse între 1 și 13 ani, a pătruns pe contrasens într-un moment de neatenție, și a lovit în plin o altă mașină, în care se aflau trei persoane. 

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 34 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, având direcția de deplasare către localitatea Slobozia Conachi, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, din motive ce urmează a fi stabilite ulterior, și ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Costache Negri, având direcția către comuna Pechea.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea în total a opt persoane, după cum urmează: conducătoarea auto și patru copii cu vârstele cuprinse între 1 an și 13 ani, toți patru pasageri în primul autoturism, precum și celălalt conducător auto și alte două persoane adulte, pasageri în cel de-al doilea autoturism”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Toți răniții au fost duși la spitale din Galați. Polițiștii au stabilit că niciunul dintre șoferi nu cosumase alcool și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă 


Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe raza localității Cuza Vodă. Două mașini s-au ciocnit, potrivit primelor informații, din impact rezultând nu mai puțin de cinci victime, conform primelor date furnizate de ISU Galați.

Trei sunt copii, infomează ISU Galați, care a dispus trimiterea la fața locului a mai multor autospeciale de descarcerare și intervenție. De asemenea, au fost mobilizate trei ambulanțe de la SAJ cu medici care intervin pentru acordarea primului ajutor persoanelor rănite, care vor fi transportate la spital pentru investigații suplimentare și îngrijiri.

Poliția Rutieră este și ea la fața locului, pentru efectuarea de cercetări și stabilirea cauzelor evenimentului. 

Media

Citit 11179 ori Ultima modificare Marți, 29 August 2023 11:30

2 comentarii

  • postat de marr
    Marți, 22 August 2023 21:33
    86.124.202.***
    Viteza-Droguri-Alcool ...
    Daca nu ai o masina construita ca un Tanc - ramforsata cu bare la exterior-fata , pe strazile din Romania ai sanse bune sa patesti asa . Un lucru care ar trebui sa conteze ...mai ales cand ai Familia cu tine .
    0
    0
  • postat de Razzy
    Marți, 22 August 2023 20:46
    5.13.131.***
    Femeie la volan. Si doi, de ce nu ati scris "judetul Galati" ca doar nu s-a intamplat in Municipiu ?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.