Două noi rețele de canalizare la Nicorești

Două noi rețele de canalizare la Nicorești
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Proiectul de extindere a rețelei de canalizare în satul Sârbi, din comuna Nicorești, a câștigat finanțarea. Este vorba de o sumă de 12 milioane de lei, obținută prin programul "Anghel Saligny", fonduri guvernamentale de la Ministerul Dezvoltării. Rețeaua de canalizare se va extinde astfel cu 6,3 kilometri.

Comuna Nicorești a mai obținut, recent, finanțare şi pentru un proiect de extindere a rețelei de canalizare în satele Fântâni și Grozăvești, pe o distanţă de 10 kilometri. Inițial, dosarul depus în programul "Anghel Saligny" avea valoarea maximă permisă la acea vreme, de 8 milioane de lei. Ulterior, s-a trecut la finanțarea prin Planul Național de Redresare și Rezilienţă, a fost actualizat devizul şi valoarea a crescut la 16 milioane de lei.

"Am trecut de verificare, am primit confirmarea și urmează să semnăm contractul de finanțare pentru ambele proiecte. Am obținut și avizele necesare, aşa că, imediat după semnare, contractele vor intra în licitație", ne-a declarat primarul Ionel Boghiu.

Printre proiectele încheiate la Nicoreşti se numără: reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea așezământului cultural, modernizarea și reamenajarea parcului central şi construirea unui centru medical.

Citit 1280 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro