Satul Plevna va avea casă funerară

Satul Plevna va avea casă funerară
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria din Rediu a lansat un proiect care vizează construirea unei case funerare în satul Plevna, finanțat de la bugetul local, cu suma de 600.000 de lei. Construcția se va realiza pe un teren al primăriei, în suprafață de 2.445 metri pătraţi, achiziționat în anul 2022 în acest scop, și va fi prevăzută cu sală de mese și capelă. În proiect este prevăzută, de asemenea, amenajarea unui spațiu verde, cu băncuțe.

Comuna Rediu are circa 1.700 de locuitori, iar numărul persoanelor decedate nu depășește opt pe lună, însă justificarea construcției capelei vine din faptul că există obiceiul de a se face multe pomeni, pentru care, la fiecare sfârșit de săptămână, este închiriat căminul cultural. "Aprobarea s-a dat prin hotărâre de Consiliu Local și în zilele următoare vom da ordinul de începere a lucrărilor", ne-a declarat primarul  Dorin Buruiană.

Citit 974 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro