Se reabilitează 4,3 km de drumuri la Rădești

Se reabilitează 4,3 km de drumuri la Rădești
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La sfârșitul lui martie s-a dat ordinul de execuție a lucrărilor în proiectul de modernizare a drumurilor de interes local din comuna Rădești. Suma alocată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) este de 7,5 milioane de lei, cu o contribuție a primăriei în valoare de aproape două milioane de lei.

Proiectul prevede reabilitarea și îmbunătăţirea nivelului de circulaţie rutieră prin reabilitarea a nouă drumuri comunale, pe o lungime totală de 4,35 km, în satele Rădești și Oanca. În afară de străzi, se vor amenaja 11 rigole din beton sau, după caz, rigole carosabile, podețe tubulare transversale și drumuri laterale cu aceeaşi structură rutieră.

"După finalizarea acestui proiect, drumurile locale din comuna Rădesti vor fi asfaltate în proporție de 98 la sută", ne-a declarat primarul Ionel Popoiu. Licitația pentru execuție a fost atribuită pe 19 octombrie 2023, în procedură simplificată, după criteriul "cel mai bun raport calitate - preț, firma câștigătoare fiind Citadina 98 SA Galați.

Citit 1409 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:12

1 comentariu

 • postat de Un satean de bine
  Miercuri, 17 Aprilie 2024 06:37
  89.136.4.***
  La Odaia Manolache are primaria vreo intentie de asfaltare a strazilor?
  0
  2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.