Se extinde reţeaua de canalizare la Cuca

Se extinde reţeaua de canalizare la Cuca
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Se află în plină execuţie lucrările de extindere a rețelei de canalizare din comuna Cuca, proiect finanțat prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Suma alocată, 8,2 milioane de lei, va permite canalizarea a 7,2 km de străzi.

Se lucrează în paralel cu mai multe echipe, astfel că s-a terminat deja montajul pe străzile Tineretului, Dumbrava, Marin Axente, Răsăritului și pe porțiunea de drum național care traversează comuna. Urmează drumul județean (DJ 255), din centrul localității până la podul peste pârâul Lozovița.

"Avem comuna sută la sută acoperită în ceea ce privește alimentarea cu apă, în urma unui proiect mai vechi. Chiar anul trecut am făcut o extindere de 6 kilometri. Odată finalizat, proiectul de canalizare va acoperi aproape 15 kilometri, adică 60 la sută din total", ne-au declarat reprezentanţii autorităţilor locale.

Citit 1609 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2024 11:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro