TÂRG naţional de utilaje şi produse agricole/ La Brăila, AgriCultura - ediţia a XVIII-a

TÂRG naţional de utilaje şi produse agricole/ La Brăila, AgriCultura - ediţia a XVIII-a
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 8 – 11 octombrie 2014, în parcarea Promenada Mall Brăila


AgriCultura 2014 – Târgul naţional de utilaje şi produse agricole de la Brăla, primul eveniment de acest gen de România (prima ediţe în 1992, întrerupt 6 ani) se desfăşoară în perioada 8 – 11 octombrie şi este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura (CCIA) Brăila.

Standurile manifestării ajunsă la ediţia a XVIII-a sunt amenajate în parcarea Promenada Mall Brăila pe o suprafaţă de 5000 metri pătraţi. Ştefan Fusea (foto) – preşedintele CCIA – a precizat ca vor fi prezente 35 de firme dintre care 13 locale, cu maşini şi utilaje de profil, nelipsind sectorul bancar – pentru că “agricultura are nevoie de finanţare, iar târgul este un loc minunat de realizat contacte”, sectorul de inputuri agricole (seminţe, îngrăşăminte, ierbicide) şi cel destinat cumpărătorilor de toate categoriile, sectorul legume-fructe care a fost organizat cu sprijinul Direcţiei Pieţelor din Primăria Brăila.

A fost schimbat şi numele târgului, în ideea de a sublinia faptul că activităţile din domeniul economic se pot îmbina fericit cu cele din domeniul cultural-artistic, în spiritul promovării specificului local, aşa cum are tradiţie Camera de Comerţ a României (anul acesta împlinşte 150 ani de când a fost înfiinţată prin decret al lui Alexandru Ioan Cuza). Spre exemplu, zilele acestea a fost reeditat albumul “Brăila modernă” pe care îl publicase acum mai bine de un deceniu CCIA Brăila.

La târg vor fi prezenţi, în calitate de voluntari, studenţi de la Facultatea de Inginerie şi Agronomie Brăila din cadrul Universitatii “Dunărea de Jos" Galaţi, dar şi de la Universitatea “Constantin Brâncoveanu”.

Târgul AgriCultura 2014 se deschide în 8 octombrie, ora 11,00. în parcarea de la Promenada Mall. Participanţii şi publicul vor avea şansa să obţină toate informaţiile şi din amplul catalog (64 pagini) pe care l-au pregătit organizatorii.

Citit 1780 ori Ultima modificare Marți, 07 Octombrie 2014 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.