IATĂ ce îşi doresc gălăţenii din judeţ

IATĂ ce îşi doresc gălăţenii din judeţ
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dacă în localitatea gălăţeană Vânători se circulă ca „în palmă”, întrucât multe dintre străzi sunt asfaltate şi arată mai bine decât chiar importante artere rutiere din oraş, în satele Odaia Manolache şi Costi localnicii aşteaptă ca autorităţile să investească în căile de acces. Este drept că, deşi multe dintre acestea sunt neasfaltate, totuşi nu sunt pline de hârtoape şi gropi, după cum ne-a fost dat să vedem în alte localităţi gălăţene pe care le-am vizitat.

„În general, sunt mulţumit, dar se poate şi mai mult. Aş vrea ca drumurile din satul nostru să arate mai bine, ca cele din Vânători. Bine, avem şi exemplul unora care chiar au arătat bine, dar din cauza căruţelor s-au stricat. Asta este, ca la ţară. Fiecare merge cu ce are şi ce poate. Dar, totuşi, doamna primar trebuie să aibă grijă să fie modernizate”, ne-a spus unul dintre localnicii pe care i-am întâlnit în satul Odaia Manolache.

Primarul comunei a afirmat că în cel de-al doilea semestru al acestui an vor fi demarate o serie de lucrări de infrastructură rutieră. „Atunci vom avea posibilitatea să mai facem nişte corectări de fonduri de pe unde nu s-a cheltuit în primul semestru şi să facem o redistribuire a fondurilor. Pe cele pe care le avem le-am tot întreţinut pentru că le stricăm iarna cu deszăpezirea. Niciodată nu i-am lăsat pe oameni să aştepte nici măcar o zi să circule microbuzele. Nici în Galaţi nu erau arterele laterale desfundate, în timp ce la noi se circula foarte bine”, ne-a spus Sicuţa Murgu.

Citit 2259 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2015 10:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.