Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Se întâmplă des să vă rămână pâine pe care apoi să o aruncaţi? Puteţi să scăpaţi de această problemă, congelând pâinea rămasă. Dacă veţi face lucrurile cum trebuie, când veţi scoate pâinea de la congelator, va avea o textură plăcută şi o veţi putea mânca.

În primul rând, nu trebuie să aşteptaţi ca pâinea să se întărească. Trebuie pusă la congelator la maximum 24 de are după ce aţi cumpărat-o. Dacă ajunge să devină tare, atunci o puteţi face crutoane, budincă de pâine sau pesmet.

Pâinea se pune la congelator feliată. Puneţi-o pe o hârtie pergament şi puneţi-o la îngheţat fără să o acoperiţi cu ceva. După aceea, transferaţi feliile într-o pungă, eliminând cât mai mult aer posibil. Cel mai bine ar fi să o vidaţi. În acest fel, o puteţi păstra chiar şi şase luni, dacă nu chiar mai mult.

Când vreţi să scoateţi pâinea, este suficient să o lăsaţi la temperatura camerei sau să o puneţi în prăjitor. Va avea textura pâinii proaspete în proporţie de 95 la sută, aflăm de pe gustarte.ro.

Citit 2439 ori Ultima modificare Vineri, 25 Mai 2018 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.