Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Se întâmplă des să vă rămână pâine pe care apoi să o aruncaţi? Puteţi să scăpaţi de această problemă, congelând pâinea rămasă. Dacă veţi face lucrurile cum trebuie, când veţi scoate pâinea de la congelator, va avea o textură plăcută şi o veţi putea mânca.

În primul rând, nu trebuie să aşteptaţi ca pâinea să se întărească. Trebuie pusă la congelator la maximum 24 de are după ce aţi cumpărat-o. Dacă ajunge să devină tare, atunci o puteţi face crutoane, budincă de pâine sau pesmet.

Pâinea se pune la congelator feliată. Puneţi-o pe o hârtie pergament şi puneţi-o la îngheţat fără să o acoperiţi cu ceva. După aceea, transferaţi feliile într-o pungă, eliminând cât mai mult aer posibil. Cel mai bine ar fi să o vidaţi. În acest fel, o puteţi păstra chiar şi şase luni, dacă nu chiar mai mult.

Când vreţi să scoateţi pâinea, este suficient să o lăsaţi la temperatura camerei sau să o puneţi în prăjitor. Va avea textura pâinii proaspete în proporţie de 95 la sută, aflăm de pe gustarte.ro.

Citit 1989 ori Ultima modificare Vineri, 25 Mai 2018 18:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro