Amestecuri de ceai pentru sănătate şi răsfăţ

Amestecuri de ceai pentru sănătate şi răsfăţ
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Toamna este momentul perfect pentru a vă putea bucura de beneficiile aduse de ceai. Există plante care domolesc tusea şi ameliorează răguşeala. Din această categorie face parte ceaiul de rădăcină de lemn dulce, combinat cu scorţişoara şi cu coajă de portocală. Dacă vreți o licoare care să vă liniştească şi să vă răsfeţe simţurile, puteți opta pentru o combinaţie de flori de muşeţel, gălbenele, flori de tei, petale de trandafir şi câteva fire de lavandă. Nu orice băutură de toamnă trebuie să fie caldă. Puteți să vă faceți ceai verde sau ceai de măceşe, pe care să-l păstrați în sticlă (de sticlă) la rece. Nu are nevoie de miere sau zahăr şi poate fi băut ca atare, în loc de apă.

Vreți să scăpați de răceală sau să vă feriți de ea? Combinați pudră de ghimbir, echinaceea, măceşe şi ceai de mentă. Adăugați fructe de pădure uscate, goji sau flori de soc şi veți avea cel mai eficient ceai în lupta cu gripa. În plus, este parfumat, are o dulceaţă naturală.

O altă variantă de ceai pentru răsfăţul simţurilor este cea compusă din ceai negru, pudră de scorţişoară, cardamom, cuişoare, ghimbir și câteva boabe de piper.

Citit 1607 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.