Cum se alege corect o lampă pentru unghii?

Cum se alege corect o lampă pentru unghii?
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Lampa pentru unghii este un produs indispensabil în manichiura cu gel sau cu ojă semi-permanentă, iar aceasta trebuie să fie de calitate pentru a asigura uscarea uniformă a gelului. Dar,  nu doar calitatea este un criteriu în selecția lămpii potrivite și de aceea, în cele ce urmează, vom prezenta cele mai importante detalii de care să ții cont atunci când îți cumperi un astfel de produs.

Tipul de gel utilizat în lampă

Înainte de achiziționa o lampă unghii este important să determini ce tip de gel vei folosi. Sunt anumite geluri care au nevoie de radiații UV pentru a se usca, în timp ce altele necesită lumină LED. Alege lampa corespunzătoare tipului de gel utilizat pentru că altfel se va dovedi complet inutilă.

Selectează o lampă unghii potrivită ținând cont de putere

Lămpile UV variază în funcție de putere. Cu cât puterea este mai mare, cu atât gelul se va usca mai repede, iar timpul de lucru se va reduce considerabil. Atunci când vrei să îți asiguri un portofoliu de cliente constant, cea mai bună idee este să optezi pentru lămpi cu putere mare, astfel încât să oferi rezultate bune fără să fie necesar să crești timpul de lucru.

Ține cont de dimensiune și capacitate

Atunci când cauți lampa potrivită vei descoperi că aceste produse au mai multe dimensiuni și forme. va trebui să te asiguri că lampa oferă suficient de mult spațiu pentru ca toate degetele să încapă în ea, iar dacă faci și pedichiuri atunci vei avea nevoie de mai mult spațiu. De asemenea, este recomandat să verifici dacă lampa are și un suport pentru degete care să asigure confortul în momentul utilizării, scrie nails up.

Selectează lampa potrivită ținând cont de caracteristicile suplimentare

Anumite lămpi UV pot să aibă o serie de caracteristici suplimentare, așa cum sunt senzorii de prezență pentru a porni și opri automat lampa, posibilitatea de a regla intensitatea și afișajele digitale. Toate aceste caracteristici pot să adaug confort și versatilitate în momentul utilizării.

Alege o lampă de la un brand cunoscut, dar ține cont și de recenzii

Atunci când trebuie să cumperi o lampă pentru unghii este recomandat să optezi pentru  branduri cunoscute, care sunt de încredere în industrie, deoarece au tendința de a fi mai fiabile și de a oferi performanțe mai bune pe termen lung. De asemenea, înainte de a cumpăra un anumit model de lampă, ideal ar fi să citești și recenziile de la alți utilizatori pentru a afla care au fost experiențele lor cu produsul.

Ținând cont de sugestiile de mai sus, vei reuși cu siguranță să obții lampa potrivită pe care să te poți baza mult timp de acum înainte. Tot ce trebuie să faci este să îți acorzi timp și să te informezi înainte de a lua o decizie finală în favoarea unui anumit produs.

(P)

Citit 1787 ori Ultima modificare Vineri, 24 Noiembrie 2023 10:03