N-avem Uber, n-avem griji!

N-avem Uber, n-avem griji!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Protestele ce vor fi organizate, miercuri, 13 decembrie 2017, în toate marile oraşe de taximetriştii afiliaţi la Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) vor ocoli şi de această dată Galaţiul. Un comunicat remis de confederaţie afirmă că "miercuri, 13 decembrie, până în 5.000 de transportatori de persoane vor protesta în faţa sediului Guvernului şi alţi peste 30.000 în toate marile oraşe din ţară (Timişoara, Arad, Iaşi, Braşov, Bacău, Craiova, Constanta etc.), între orele 9.00-20.00”.

Aşa cum "Viaţa liberă" a mai scris, patronatul acuză autorităţile statului că tolerează pirateria în domeniul transporturilor, aşa-numita "uberizare" - fenomen tolerat şi susţinut prin lipsa oricăror acţiuni care l-ar putea opri.

"Acest fenomen nu se referă exclusiv la firma Uber, ci la toate afacerile neautorizate care se ascund în spatele unor platforme digitale", se arată în comunicatul citat. De ce nu vor protesta şi taximetriştii din Galaţi? E simplu: pentru că Uber încă nu a ajuns şi la noi. O fi fost prea aglomerat digul dinspre Brăila...

Citit 4607 ori Ultima modificare Luni, 11 Decembrie 2017 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.