Nereguli pe şosea, ȘOFERI amendaţi

Nereguli pe şosea, ȘOFERI amendaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii locali l-au sancţionat, cu o amendă în valoare de 290 de lei şi cu două puncte de penalizare, pe numitul B.M., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Tulcea, care a condus autoturismul, pe strada Pieţei, dinspre strada Tecuci către strada Traian, nerespectând semnificaţia indicatorului rutier "Accesul Interzis", punând în pericol traficul rutier în zonă.

De asemenea, poliţiştii locali l-au amendat cu 100 de lei, conform prevederilor HCL 307/2006, pe numitul B.I.B., de 34 de ani, din Galaţi, care şi-a parcat autoturismul proprietate personală în faţa indicatorului rutier "Ocolire obligatorie", împiedicând vizibilitatea acestuia de către ceilalţi participanţi la trafic.

Tot pentru o abatere în trafic a fost amendat şi brăileanul O.S., de 42 de ani. Bărbatul a condus o autoutilitară, având ataşată o semiremorcă, pe strada Prelungirea Brăilei, pe itinerariul strada Drumul de Centură - strada Siderurgiştilor, nerespectând semnificaţia indicatorului rutier "Accesul Interzis autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone" şi fără a deţine permis de liberă trecere eliberat de Autoritatea Publică Locală. Şi în acest caz a fost aplicată o amendă de 290 de lei şi două puncte penalizare.

Citit 1421 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Decembrie 2017 21:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.