Ecologizare în stil mare

Ecologizare în stil mare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Consiliul Judeţului participă la un proiect „verde” * Plaja „Dunărea” - ţinta curăţeniei * Se predau electrocasnice stricate * La Păpădie: spectacol cu Andreea Bălan şi tombolă cu electrocasnice *

Dintr-un comunicat al Consiliului Judeţului (CJ), aflăm că, printr-un proiect („Ofensiva verde continuă!”), gălăţenii sunt aşteptaţi astăzi să-şi aducă deşeurile electrice şi electrocasnice în spaţii special amenajate la sediul SC RER Ecologic din Complexul Francezi şi la sediile  SP Ecosal din strada Nuferilor, respectiv  strada Prelungirea Brăilei. Programul de primire azi: între orele 9.00 – 18.00.

Tot pentru astăzi ni se anunţă că, între orele 9,00 şi 12,00, se va ecologiza malul fluviului în dreptul plajei Dunărea, activitate la care vor participa voluntari, din partea Consiliului Judeţului, Primăriei Galaţi, Agenţiei pentru Protecţia Mediului, societăţilor comerciale etc.

La ora 12,00, la CJ, va avea loc o conferinţă de presă, la care este aşteptat şi ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi (foto). Tot acolo se va desfăşura în continuare şi masa rotundă cu tema „Ofensiva VERDE Continuă!”

Partea distractivă a proiectului va începe la ora 20,00 la Păpădie, unde vor avea loc un spectacol cu  Andreea Bălan şi o tombolă la care premiile (electrocasnice marca „Arctic”) vor fi oferite celor care vor aduce un deşeu electric, electronic sau electrocasnic.

Amintim că o încercare a Ecosal de strângere, în containere speciale, a aparaturii electrocasnice stricate, nu a fost un succes… Este drept, nici premii nu s-au dat atunci.

Foto: internet

Citit 1003 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.