Moş Crăciun a adus o autoscară la ISU Galaţi
Foto: Marius Negri

Moş Crăciun a adus o autoscară la ISU Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Intervenţie inedită la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. Pompierii au fost solicitaţi să îl salveze pe Moş Crăciun, care a rămas blocat pe acoperişul unei clădiri. Moşul cel darnic era în drum spre copii angajaţilor de la ISU, dar, din cauză că Rudolf a întâmpinat o problemă la un picior, acesta nu a mai putut ajunge cu sania până în curtea inspectoratului, unde îl aşteptau zeci de prichindei.

Din fericire, ISU Galaţi tocmai a primit de la Ministerul de Interne, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, o autoscară nou nouţă. Asta a făcut ca salvarea lui Moş Crăciun să fie floare la ureche pentru pompierii gălăţeni. „Este prima intervenţie a autoscării. Autoscara a venit ca un cadou de Crăciun pentru toţi gălăţenii, pentru că ridică gradul de securitate şi de reuşită al misiunilor noastre la înălţime. Aşteptăm o autoscară şi de la municipalitatea gălăţeană, dar, deocamdată, suntem bucuroşi că avem cu ce să ne facem datoria şi să acţionăm la înălţime”, ne-a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Autoscara cu care a fost salvat Moş Crăciun are o înălţime de lucru de până la 42 de metri, ceea ce înseamnă că se poate interveni şi la imobile mai mari de zece etaje.

După ce a fost salvat de pe acoperiş, Moş Crăciun a fost asaltat de copiii angajaţilor ISU, care i-au cântat colinde şi i-au transmis, pe ultima sută de metri, ce şi-ar dori să găsească sub brad. „Am rămas blocat pe clădire pentru că Rudolf are o problemă la un picioruş. M-au salvat pompierii, cei mai curajoşi oameni. Am cadouri pentru toţi copiii. Sunt sigur că au fost cuminţi, am primit şi scrisorile lor. Este prima dată când vin cu autoscara. O aşa autoscară nu am mai văzut”, le-a spus Moş Crăciun copiilor.

Cei mici au primit daruri, dar şi promisiunea că Moş Crăciun le va mai face o vizită şi în noaptea de Ajun.

Citit 3955 ori Ultima modificare Luni, 25 Decembrie 2017 01:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.