HorrorScop gălăţean pe 2018

HorrorScop gălăţean pe 2018
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

2018 va fi cel mai bun an din istoria Galaţiului. Investitorii vor veni buluc încă din ianuarie şi vom avea zeci de mii de noi locuri de muncă. Salariul minim va creşte la 2.000 de lei net, iar spaţiile de agrement vor fi reabilitate în totalitate pentru o distracţie continuă. Oraşul va fi reamenajat şi va rivaliza cu marile capitale ale lumii. Hai, c-am glumit! Evident că nu se va întâmpla aşa ceva, că doar 2018 nu e an electoral, iar la putere va rămâne tot PSD-ul. Iată care sunt previziunile realiste!

Statornicie pe posturi: Picu nu pleacă nicăieri, mai facem un Revelion cu el

Galaţiul, născut în zodia Peştilor cu ascendent în Vărsător şi condus în istoria recentă de Berbeci, are soarta mielului de Paşti în anul 2018. Planetele se aliniază prost anul acesta, adică Saturn va fi la confluenţă cu Uranus, ceea ce înseamnă că nu vom scăpa de niciunul dintre conducătorii pe care îi avem acum. „Pucheanu va rămâne primar, Fotea va conduce în continuare Consiliul Judeţului şi, probabil, cel mai important, Picu Apostol Roman va prinde şi următorul Revelion pe poziţia de viceprimar. Influenţa lui Uranus asupra Galaţiului este decisivă, iar cuvântul de bază va fi statornicie pe posturi. Poate doar la Prefectură să se mai facă o nouă rocadă între Otrocol şi Panaitescu. Asta nu depinde, însă, de astre, ci doar de condiţiile meteo, adică dacă vom avea sau nu inundaţii ori alte dezastre în judeţ”, a explicat astrologul Saturnus, consultat special de Pagina Pamflet la începutul acestui an.

Banii, în zodia haiducilor: vor pleca de la săraci către bogaţi

Banii vor fi un subiect fierbinte şi în 2018. Dar surprize prea mari nu vor fi. Ca şi până acum, câţiva oameni vor câştiga din surse neaşteptate, îşi vor înmulţi banii şi mai ales vor primi, prin intermediul altora, tot felul de beneficii. „Nu e greu de ghicit despre cine este vorba, aşa că nu insistăm”, a explicat Saturnus. Pentru marea masă va fi un an destul de fluctuant, mai ales din luna februarie încolo, când Uranus va intra în casa banilor Berbecilor. „Sau, altfel spus, banii vor intra în casa Berbecilor. Practic, dacă ar fi să sintetizăm, putem spune aşa: cei din politică şi administraţie se vor îmbogăţi, iar gălăţenii obişnuiţi vor sărăci. Cum bani nu or să vină din alte părţi la Galaţi, puteţi desena şi singuri traseul lovelelor”, a mai spus astrologul nostru.

Cu dragostea, în schimb, va fi perfect

2018 ne aduce, totuşi, motive de bucurie. La capitolul dragoste vom sta cel mai bine. „Gălăţenii îşi vor iubi conducătorii mai mult decât până acum, la fel cum stăpânii Galaţiului îi vor iubi pe muritorii care le vor aduce ofrande. Deci cu dragostea vom sta perfect. Iubire împărtăşită! La ce să speri mai mult?”.

Astr Ologul

Pamflet în versuri

Moartea Sobrietăţii Pământeşti (I) de Submarin Cosorescu

Oraşu-i plin cu kitsch-uri şi gunoaie,/ cu sclifoseală şi caricaturi,

te-mpiedici de rebuturi şi ruine,/ de aere, turlaci şi murături,

scuipaţi şi excremente-ţi taie nasul,/ de morgă şi răsteală te sufoci,

biata cetate huruie de viruşi/ cu glugă, de mârlani cu gonococi!

 

Ce flegme şi flegmatici te-nconjoară/ aici, acolo şi oriunde-ai fi,

te asaltează decibeli cu şapcă,/ săriţi de noapte şi ţicniţi de zi,

câtă scrânteală şi stridenţă-n ţoale,/ şi câte bale-n ochi de cicisbei,

pute-a scrântit libidinos, a loază,/ a greaţă funciară...vrei-nu vrei!

Galaţiul în imagini

Vocea cetăţeanului, vocea politicianului

Repere pentru principalii actori/pe scurt

* Pentru Ionuţ Pucheanu, 2018 va însemna un plus de putere în casa Berbecilor. Adică o să ia şi el vreo două-trei decizii în PSD. Nu ca până acum, când doar asculta ce trebuie să facă.

* Nicolae Bacalbaşa are probleme cu astrele în 2018, după ce a cerut să treacă la Săgetător şi nu i s-a aprobat transferul.

* Eugen Durbacă a mers şi el la astrolog să i se citească în stele, dar a cerut previziunile pentru următorii 50 de ani, nu doar pe 2018. „Se simte bine, e viguros, mai stă prin politică vreo câteva zeci de ani”, a comentat Saturnus.

* Florin Pâslaru nu ştie ce îi rezervă 2018. Astrologul nu a avut timp de el şi i-a dat horoscopul imprimat pe un A4, în limba română. Specialiştii preconizează că Pâslaru va termina de citit pagina abia prin luna decembrie.

* Picu Apostol Roman a vrut cel mai bun horoscop din lume, aşa că s-a dus direct la sursă, la Universitatea Cambridge. Din păcate, decanul Facultăţii de Astronomie nu l-a putut ajuta prea mult.

* Fostului primar, Marius Stan, i s-a prezis că nici în 2018 nu va redeveni primar.

Cititor în Rele

Amuletele norocoase pentru acest an

Cine îşi doreşte să fie ferit de virusul sărăciei trebuie să investească într-o brăţară specială, făcută din aur şi rulouri de dolari, pe care să o poarte la mână tot timpul anului. „Dacă o ai la mână, nu te poate lovi nicio nevoie. Eşti ferit de toate relele pământului. În plus, mai pică şi câte o blondă la pat, la ceas de seară. Este amuleta anului 2018”, a explicat astrologul Saturnus.

Amaneta Norocoasă

CLICK AICI pentru a CITI MAI MULTE din categoria PAMFLET

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3706 ori Ultima modificare Luni, 08 Ianuarie 2018 01:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.