Când iubirea-i mare, viza devine mizilic. Turc aruncat în stradă pentru că era insolvabil

Când iubirea-i mare, viza devine mizilic. Turc aruncat în stradă pentru că era insolvabil
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Iubirea trece prin stomac este o zicală valabilă nu doar în cazul bărbaţilor, ci şi al femeilor care îşi iau parteneri de peste mări şi ţări, sfidând toate barierele, inclusiv pe cele legale. Un cetăţean turc, venit la Tecuci după iubita cu 20 de ani mai tânără, a fost aruncat în stradă pentru că nu ar mai fi putut contribui corespunzător la fericirea celei care l-a găzduit vreme de trei luni. 

Amor turcesc încheiat cu poliţia la uşă şi, posibil, cu câţiva ani de puşcărie înscrişi în cazier pentru o tecuceancă de 38 de ani, prinsă în mrejele unui turc de 57 de ani. Este povestea al cărei deznodământ s-a scris zilele trecute la Tecuci, în urma unui episod pe cât de neaşteptat, pe atât de neplăcut petrecut între cei doi iubiţi. Bărbatul, venit în România în luna noiembrie special ca să stea cu iubita de la Tecuci, avusese acte în regulă, cu viză pe zece zile. N-a fost suficient pentru cei doi amorezi, aşa că au decis împreună, la îndemnul femeii, care s-a oferit să îl găzduiască şi să îl protejeze pe iubitul turc, ca acesta să rămână la Tecuci deşi, legal, ar fi trebuit să plece urgent din ţară. Viaţa turcului la Tecuci a fost numai lapte şi miere până zilele trecute, când mai tânăra sa iubită a constatat că acesta avea conturile cam goale. Fără remuşcări şi după o ceartă aprigă, l-a dat afară pe turcul care, neavând încotro, a cerut ajutor în stânga şi în dreapta, până a ajuns la poliţie. Aşa au dat de el ofiţerii de la Imigrări.

"Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de Imigrări au emis pe numele străinului o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile şi a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor OUG 194/20002 privind regimul juridic al străinilor pe teritoriul României, republicată. Totodată, la ieşirea din ţară, pe numele bărbatului va fi instituit consemn de nepermitere a intrării în România pe o perioadă de trei luni", explică scms. Ciprian Şimu, şeful Serviciului Imigrări Galaţi. 

Şi cum nu doar turcul trebuie să plătească în astfel de situaţii, şi tecuceanca a fost inclusă în caruselul penal în care s-a băgat singură, din dragoste şi lăcomie. Pe lângă amenda de o sută de lei, femeia s-a ales cu dosar penal pentru facilitare a şederii ilegale pe teritoriul României a unui cetăţean străin. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă chiar şi şapte ani de închisoare, dar asta numai în cazul în care se va dovedi că a avut foloase materiale de pe urma şederii turcului la Tecuci.

Citit 3872 ori Ultima modificare Vineri, 12 Ianuarie 2018 18:22

2 comentarii

 • postat de Vvvvvvv
  Joi, 11 Ianuarie 2018 06:07
  5.102.6.***
  Cât de josnic. Categoria asta de românce ne a făcut ,,vestiți" în toată lumea.
  0
  2
  Raportează
 • postat de LA VREMURI NOI, METODE NOI!
  Miercuri, 10 Ianuarie 2018 12:57
  78.96.81.***
  I-a dat chistolul inapoi?!

  Banuiesc ca dupa ce l-a buzunarit bine, pa si pusi, altul in loc!

  Metoda tipic romaneasca.

  Acum la mare cautare nu mai sunt strainii care si-au cam dat arama pe fata, ci, dupa grijulii investigatii, pensiile, da ce pensie are, fa?!

  Sa vezi babele alea ramase singure, mai tinerele putin dupa menopauza, cu masculi, inca, la butoniera, andropauza zgomotoasa si cu potentiala joasa, sau cu mosi carora li se bate coliva-n chept....

  Ce ochi fac cand dau peste cate un tantalau din asta sa-i pape pensia!

  Eventual si mosteniri, ehei!, multa filozofie se consuma la acest studiu!

  Ca de sentimente nu mai poate fi vorba, buze dulci si subtirele, astea pot fi si activitati extrascolare, la o adica!

  Adica pensia este sigura si daca-i si bunisoara, personajul poate fi si de lemn Tanase.

  S-au schimbat vremurile coane!
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.