CONCURS de colectare selectivă, cu premii substanţiale. Se apropie TERMENUL-LIMITĂ până când vă mai puteți înscrie!

CONCURS de colectare selectivă, cu premii substanţiale. Se apropie TERMENUL-LIMITĂ până când vă mai puteți înscrie!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Primăria Galaţi organizează un concurs de colectare selectivă a deşeurilor reciclabile, în unităţile şcolare din municipiu, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi. "Prin intermediul acestei acţiuni, municipalitatea, prin Serviciul Public Ecosal, vizează pe de o parte conştientizarea elevilor cu privire la importanţa colectării selective a deşeurilor, dar şi creşterea gradului de colectare selectivă la sursă a materialelor reciclabile. Sunt convins că această iniţiativă aduce rezultate pe termen lung, benefice pentru toată comunitatea locală", a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Concursul "Fii activ! Colectează selectiv!" are premii substanţiale: 25.000 de lei, pentru locul întâi, 22.500 de lei, pentru locul al doilea, 20.000 de lei, pentru locul al treilea. De asemenea, se vor acorda şi şase menţiuni, a căror valoare va fi cuprinsă între 2.500 şi 15.000 de lei.

Înscrierea unităţilor de învăţământ se face până pe 9 februarie, printr-o adresă trimisă către Primăria municipiului Galaţi sau către Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi sau direct prin mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 3241 ori Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2018 00:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.