Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
3 comentarii

Primăria Galaţi organizează un concurs de colectare selectivă a deşeurilor reciclabile, în unităţile şcolare din municipiu, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi. "Prin intermediul acestei acţiuni, municipalitatea, prin Serviciul Public Ecosal, vizează pe de o parte conştientizarea elevilor cu privire la importanţa colectării selective a deşeurilor, dar şi creşterea gradului de colectare selectivă la sursă a materialelor reciclabile. Sunt convins că această iniţiativă aduce rezultate pe termen lung, benefice pentru toată comunitatea locală", a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Concursul "Fii activ! Colectează selectiv!" are premii substanţiale: 25.000 de lei, pentru locul întâi, 22.500 de lei, pentru locul al doilea, 20.000 de lei, pentru locul al treilea. De asemenea, se vor acorda şi şase menţiuni, a căror valoare va fi cuprinsă între 2.500 şi 15.000 de lei.

Înscrierea unităţilor de învăţământ se face până pe 9 februarie, printr-o adresă trimisă către Primăria municipiului Galaţi sau către Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi sau direct prin mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2098 ori Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2018 00:33

3 comentarii

 • postat de Vociferor Joi, 08 Februarie 2018 06:30 86.124.202.*** Link la comentariu
  0
  2

  Colectare selectiva pe dracu. "Prin intermediul acestei acţiuni, municipalitatea, prin Serviciul Public Ecosal, vizează pe de o parte conştientizarea elevilor cu privire la importanţa colectării selective a deşeurilor, dar şi creşterea gradului de colectare selectivă la sursă a materialelor reciclabile." Ce constientizare, ce crestere a gradului de colectare selectiva când toate materialele se" colecteaza in aceeasi masina sub pretextul ca "e o firma specializata care le sorteaza dupa aia". Exact, asta e răspunsul angajatilor ecosal care ridica gunoiul din Tglina 1 si chiar esti invitat sa arunci pungile tale (sortate de acasa, ca sa-ti vina mai usor la fata locului), direct in mașina alaturi de amestecul aducator de bani. Sunt cheltuiti bani pe toata zarva asta cu selectivitatea doar pentru a aduce si mai multi bani altora. Domnule Pucheanu, va sunt ascunse multe lucruri. Incercati sa investigati si o sa aflati lucruri nebanuite. Copiii stiu deja sa colecteze selectiv, noi ne batem joc de munca si entuziasmul lor.

  Raportează
 • postat de NU Sâmbătă, 03 Februarie 2018 14:12 109.103.173.*** Link la comentariu
  1
  1

  NU

  Raportează
 • postat de Apropo... Sâmbătă, 03 Februarie 2018 10:36 89.137.225.*** Link la comentariu
  0
  6

  cate containere pentru gunoiul selectiv....ati mai vazut prin oras ????

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.