Un tânăr de 26 de ani s-a aruncat de la etajul nouă

Un tânăr de 26 de ani s-a aruncat de la etajul nouă
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Un tânăr de 26 de ani şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de la etajul nouă al blocului în care locuia. Se pare că tânărul ar fi strigat că "este fericit", înainte de a se arunca în gol. Vecinii săi au rămas şocaţi, mai ales că bărbatul era gol puşcă atunci când a făcut saltul mortal.

Laurenţiu, aşa cum îl ştiau toţi vecinii, locuia la blocul I6, de pe strada Saturn. Marţi, în jurul prânzului, dintr-un motiv încă necunoscut, a decis să îşi pună capăt zilelor, după ce a verificat în prealabil terenul unde urma să cadă. Asta reiese din declaraţiile unui bărbat care lucra la reparaţia liftului din bloc, care ne-a povestit că Laurenţiu a coborât, în pielea goală, şi a mers în spatele blocului. "Noi lucram jos, la lift, iar el a coborât în pielea goală şi s-a dus până în spate. Noi trebuia să luăm nişte cărămizi din spate, a trecut pe lângă noi, s-a uitat în spate şi a inspectat terenul. Au coborât doi băieţi, unul cred că s-a dus la şcoală şi el a rămas acolo. Era foarte ciudat, era cu părul ciufulit şi în pielea goală, dădea din mâini şi ne-a spus că vrea să facă ceva în spate", ne-a povestit muncitorul.

Ajutor de la Descarcerare

La scurt timp după această întâmplare, Laurenţiu, dezbrăcat complet, s-a aruncat în gol. Un vecin a sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, dar, din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au stabilit că tânărul se numeşte Laurenţiu Constantinescu. Oamenii legii au solicitat ajutorul pompierilor pentru a intra în apartamentul în care locuia tânărul. "Pompierii gălăţeni au fost solicitaţi prin 112, cu privire la un bărbat care s-a aruncat în gol de la etajul nouă. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD tip C, împreună cu medic, care a constatat decesul. De asemenea, poliţia a  solicitat un echipaj de descarcerare, ca să spargă uşa, pentru a vedea dacă mai sunt persoane în casă", ne-a declarat maiorul Cătălin Sion, purtător de cuvânt al ISU Galaţi.

Gest şocant

Gestul tânărului i-a şocat pe vecinii săi, care îl cunoşteau drept un băiat liniştit. "Eram în casă şi mi-a spus sora mea că s-a aruncat cineva de la etajul nouă. Este dezbrăcat, aşa s-a aruncat. Era o doamnă care striga la el: "Nu te arunca, nu te arunca!", ne-a spus un vecin.

"Lucra ca ospătar sau bucătar undeva pe Faleză. Făcea şi o şcoală de asistent medical, din ce am înţeles. În ultima perioadă era mai retras, trist. Din ce am înţeles, avea alte orientări sexuale şi cred că a fost şi drogat. Aşa mi s-a părut ultima oară când l-am văzut. L-am auzit strigând: "Nu mai pot, m-am simţit bine, nu mai pot de fericire" şi după aceea a încheiat", ne-a povestit un vecin de palier.

"Era un băiat cuminte, foarte cuminte. Se auzea în casă cântând. Nu ştiu ce a fost la ei în casă. Nu avea prietenă. Chiar alaltăieri a fost mama şi o soră de-a lui pe aici. Ce s-a întâmplat nu ştim. Nu a deranjat pe nimeni săracu'", a adăugat o doamnă venită să îi aprindă o lumânare.

Gestul extrem făcut de Laurenţiu l-a luat prin surprindere şi pe patronul restaurantului unde acesta lucra ca ospătar de şase ani. "Este o tragedie. Ieri a fost până la ora două la serviciu, după care l-am trimis acasă. Nu era bine, era agitat. A revenit pe la ora 19,00, şi-a luat nişte hăinuţe şi a plecat acasă. Vă spun sincer, îmi pare rău că nu l-am chemat dimineaţă, aşa intenţionam. Este un copil bun, un copil extraordinar. Nu am avut niciodată probleme în cei şase ani în care am lucrat cu el", ne-a declarat şeful lui Laurenţiu.

Întrebat dacă avea probleme cu drogurile, şeful tânărului ne-a mărturisit că "ieri dimineaţă, l-am văzut prima oară fumând, în şase ani. Varianta cu drogurile nu ştiu cum să o interpretez, ar fi o chestiune delicată", a conchis bărbatul.

Poliţia anchetează acum cazul şi urmează să stabilească ce l-a determinat pe tânăr să facă gestul extrem.

Citit 19624 ori Ultima modificare Vineri, 13 Aprilie 2018 00:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.