Până în decembrie… sănătate!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sunt asiguraţi banii pentru compensate şi gratuităţi * Aşa ne asigură senatorul Marius Necula, din Comisia pentru drepturile omului * Dă, Doamne şi după alegeri! *

Dacă asigurările primite din partea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate ne asigurau până acum că nu vor fi probleme cu medicamentele compensate până la sfârşitul lunii trecute, este acum rândul senatorului PD-L Marius Gerard Necula să anunţe, într-o conferinţă de presă, că, până în decembrie cel puţin, putem fi liniştiţi.

„Au fost alocate de la nivel de Guvern sumele necesare bunei funcţionări a zonei de Sănătate din municipiul şi judeţul Galaţi. Şi aici mă refer în special la zona de spitale, zona de ambulatoriu”.

De asemenea, foarte important, Guvernul a asigurat sumele necesare pentru medicamentele compensate şi gratuite.

„Nu va fi nici un fel de restricţie şi nu vor fi zile în care aceste reţete să nu poată fi eliberate din lipsa banilor. O să am o rugăminte la dl prefect, ca, împreună cu Casa de Asigurări de Sănătate şi cu Direcţia de Sănătate Publică, să facă o acţiune preventivă – eu ca prefect am făcut lucrul acesta: să se ocupe de farmaciile care au adresabilitate foarte mare, să nu ne trezim că, din neglijenţă sau prea mare viteză, oamenii nu sunt serviţi la timp”. 

Deci: „Dacă este o lipsă a medicamentelor, asta este altceva, dar cu siguranţă nu va fi o lipsă a banilor – mă refer şi la luna în curs, şi la luna noiembrie şi la luna decembrie”.

Citit 578 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.