Victoria Panait, mai în vârstă decât Unirea

Victoria Panait, mai în vârstă decât Unirea
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Doamna Victoria Panait din Satul Tătarca din comuna Tuluceşti a împlinit pe 27 aprilie 102 ani de viaţă, ocazie cu care primarul comunei, Petrică Bratu, a pregătit pentru sărbătorită un tort aniversar. Din păcate, din cauza vârstei înaintate Victoria Panait este imobilizată la pat în această perioadă, astfel că în lumânările de pe tort au suflat cele două fiice ale ei. Chiar şi aşa, sărbătorita a găsit puteri să le ureze celor prezenţi, din toată inima, multă sănătate alături de cei dragi.

Primarul din Tuluceşti, Petrică Bratu, a fost alături de Victoria Panait şi în urmă cu doi ani, când aceasta aniversa centenarul - CLICK AICI pentru detalii. „Astăzi avem un mare prilej de sărbătoare. Doamna Panait Victoria împlineşte frumoasa vârstă de 102 ani. Din păcate, starea de sănătate a doamnei Panait s-a mai agravat faţă de acum doi ani. Totuşi, pentru comunitate este o bucurie să avem un locuitor mai în vârstă decât Unirea de acum 100 ani. Îi dorim multă sănătate şi tot binele din lume alături de familia ei”, a declarat primarul Bratu Petrică.

Panait Victoria s-a născut pe 27 aprilie 1916, în satul Tuluceşti. Soţul ei a murit la 90 ani, în urmă cu 16 ani. Împreună au avut şase copii, dintre care patru trăiesc şi acum: doi băieţi (de 75 şi 68 ani) şi două fete (de 73 şi 75 ani). Pe lângă copiii ei, are şi 14 nepoţi.

Citit 4021 ori Ultima modificare Luni, 30 Aprilie 2018 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.