ECOSAL, chemat să strângă CÂINII fără stăpân de pe Nae Leonard

ECOSAL, chemat să strângă CÂINII fără stăpân de pe Nae Leonard
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Mai mulţi gălăţeni care locuiesc pe strada Nae Leonard, la blocurile C8A, C8B, C8, C5A, respectiv în zona IFR, în apropierea staţiilor de autobuz, ni s-au plâns că sunt exasperaţi din cauza câinilor fără stăpân (peste 10 la număr) care s-au aciuat în zona blocurilor şi mişună prin grădinile imobilelor, dar şi în staţiile de autobuz. Oamenii le cer reprezentanţilor Ecosal să captureze animalele fără stăpân şi să le transporte în padocul serviciului public.

„Fac o hărmălaie de nedescris, dimineaţa şi seara, plus mizerie. Sunt peste 10 maidanezi – o căţea cu vreo şase pui, şi alţi câini mari. Am văzut câţiva care latră trecătorii şi se reped la oameni, uneori. Sunt câţiva agenţi economici în zonă care îi hrănesc şi aşa nu mai scăpăm de ei de la blocuri”, au reclamat câţiva gălăţeni care locuiesc la blocurile menţionate. Contactat telefonic, directorul Ecosal, Mirela Furtună, ne-a declarat că reprezentanţii serviciului public vor lua măsuri în acest sens, în zilele următoare.

„Am mai avut sesizări din zona respectivă şi, de fiecare dată, vine cineva şi îi ia din padoc. Din păcate, atunci când revendică animalele şi le scot din padoc, le distrug crotalul, pentru a nu putea fi identificaţi şi amendaţi din cauză că le-au dat drumul pe stradă”, ne-a spus conducerea Ecosal, care a precizat că va apela la Poliţia Locală pentru a-i însoţi pe angajaţi.

Citit 4265 ori Ultima modificare Vineri, 04 Mai 2018 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.