Conferinţă internaţională despre polimeri, la Facultatea de Mecanică

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi şi mâine, 22-23 octombrie, la Facultatea de Mecanică are loc a doua ediţie a conferinţei internaţionale „Ingineria prelucrării polimerilor”.

Pe lângă universitatea gălăţeană, printre organizatori se mai numără Universitatea Politehnică din Bucureşti, Academia Tehnică din România, Plastor SA Oradea şi Asociaţia Patronală a Prelucrătorilor de Mase Plastice Bucureşti.

La lucrări vor participa cercetători din Italia, Franţa, Turcia, Danemarca, Egipt şi, bineînţeles România.

„De la an la an, începând din 2005, impactul manifestărilor ştiinţifice în domeniul ingineriei prelucrării polimerilor organizate la Facultatea de Mecanică a fost tot mai mare atât asupra mediului academic, cât şi asupra mediului industrial. La această ediţie participă, alături de cercetători remarcabili din ţări ale comunităţii europene, reprezentanţi ai unor importante întreprinderi de profil”.

„Dintre acestea putem aminti Meusburger Austria, Plastor Oradea, Tehnoton Iaşi, Ceproinv Focşani, dar şi reprezentanţi ai Asociaţiei Patronale a Prelucrătorilor de Mase Plastice”, a declarat decanul Facultăţii de Mecanică, prof. dr. Cătălin Fetecău.

Citit 812 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.