Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

De cinci luni, cadavrul unui bărbat găsit în apropierea râului Siret aşteaptă să fie identificat, eforturile poliţiştilor care au în lucru ancheta morţii necunoscutului rămânând, până la acest moment, fără rezultat. Trupul neînsufleţit a fost descoperit pe 8 martie, pe partea dreaptă a drumului Galaţi - Brăila, la circa 500 de metri de podul de peste Siret.

Este vorba despre un bărbat cu vârsta de circa 60-70 de ani, cu faţa prelungă, păr cărunt, început de calviţie, ochi căprui şi barbă neîngrijită. Ca semne particulare, bărbatul are amputate ambele labe ale picioarelor şi patru degete ale mâinii drepte. La data descoperirii, persoana purta mai multe obiecte vestimentare, uzate, îmbrăcate unele peste altele.

Cine poate oferi informaţii cu privire la identitatea bărbatului, este rugat să sune la numărul de urgență 112, sau să se adreseze la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Citit 4600 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 00:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro