Ziua Navalistului, sărbătorită cu fast

Ziua Navalistului, sărbătorită cu fast

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ziua Navalistului va fi marcată, pe 15 august, la Galaţi printr-o petrecere la care sunt aşteptate să participe în jur de 5.000 de persoane - angajaţi din SN Damen Galaţi, colaboratori, familiile acestora! "Nu totul se reduce la muncă. În unele momente speciale, precum acestea, noi, navaliştii, ştim şi să ne distrăm", ne-au spus organizatorii evenimentului. Petrecerea se va desfăşura, cu începere de la ora 18,30, în parcarea şantierului naval, şi va fi cu adevărat ceva magnific. Nu va lipsi un spectacol special dedicat navaliştilor, atmosfera urmând să fie însufleţită de formaţiile Proconsul, Partidul KISS FM şi solista de muzică populară Elisabeta Turcu. Şi dacă este petrecere de zile mari, atunci... petrecere să fie, totul se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Citit 2361 ori Ultima modificare Joi, 09 August 2018 00:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro