TRAGEDIE | Adolescentă spulberată de accelerat

TRAGEDIE | Adolescentă spulberată de accelerat
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O tânără de numai 17 ani a avut parte de un sfârşit extrem de violent duminică seară, 12 august 2018, în apropierea gării din Tecuci. Fata ar fi fost victima unui accident în momentul în care a vrut să traverseze calea ferată, printr-un loc aflat în apropierea centurii municipiului.

"Potrivit cercetărilor la faţa locului, efectuate de poliţiştii de la Transporturi, a rezultat că tânăra s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure şi a fost lovită de trenul accelerat interregio de pe ruta Bucureşti - Iaşi, care abia please din gara Tecuci", a precizat comisarul-şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Medicii de la Ambulanţă, sesizaţi şi ei prin 112, nu au putut decât să constate că tânăra murise. "Victima avea multiple traumatisme craniene, fracturi şi secţiuni ale membrelor, leziuni incompatibile cu viaţa", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Mecanicul acceleratului, un tânăr de 32 de ani, nu se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii accidentului, iar poliţiştii vor încerca să afle de la el circumstanţele exacte în care s-a produs tragedia. Cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă.

Citit 10185 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2018 00:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.