Sfârșit violent pentru un adolescent din Galați. Poliția este în alertă

Sfârșit violent pentru un adolescent din Galați. Poliția este în alertă
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Tragedie într-o familie din Galaţi, al cărei fiu, de numai 17 ani, a avut parte de un sfârşit neaşteptat şi violent, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Cea care a anunţat tragedia a fost chiar mama tânărului, care a sunat la 112, după ce a găsit trupul băiatului la baza imobilului unde locuiau.

„Printr-un apel la 112, primit vineri, 24 august, în jurul orelor 20,00, o femeie din Galaţi semnala faptul că fiul ei, în vârstă de 17 ani, a căzut de pe blocul de opt etaje în care locuiesc. La faţa locului s-a deplasat un echipaj complex, victima fiind preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul de Pediatrie, în stare foarte gravă. La nivelul Secţiei 1, s-a deschis o anchetă, pentru a se stabili circumstanţele în care a căzut băiatul de pe bloc, fiind luate în calcul toate variantele”, a explicat comisarul-şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În ciuda eforturilor medicilor de la Ambulanţă şi a celor din spital, adolescentul nu a mai putut fi salvat.

”Avea numeroase traumatisme grave, a fost găsit în stare comatoasă şi transportat la spital. Din păcate, a intrat într-un stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat şi a decedat în jurul orei 1,00”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi. 

Poliţiştii vor încerca să stabilească mobilul acestei tragedii şi cauzele care au dus la producerea ei, într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă. Ei nu exclud, la acest moment, nici varianta accidentului, nici a sinuciderii, nici a unei crime. Vor, de asemenea, să afle, în urma necropsiei, dacă băiatul consumase substanţe care ar fi putut să îi influenţeze starea psihică şi/sau capacităţile fizice.

Citit 36926 ori Ultima modificare Luni, 27 August 2018 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.