Spectacol de caritate amânat din cauza gripei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Principala activitate pe care şi-au propus-o elevii şi profesorii de la Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu” este aceea de a strânge fonduri pentru un coleg de-al lor aflat în suferinţă - Bogdan Mărgărit, bolnav de leucemie, care are nevoie de 5.000 de euro pentru începerea unui tratament premergător transplantului.

Pentru că spectacolul de caritate  care  ar fi trebuit să se desfăşoare la Casa de Cultură a Studenţilor a fost amânat din cauza gripei, fondurile se vor strânge prin intermediul altor activităţi:

„Am organizat o expoziţie florală unde cei care participă pot dona orice sumă cât de mică şi un carnaval, numai între elevii liceului nostru, unde se vor strânge numai de la cine doreşte să dea. De asemenea, părinţii şi elevii de la câteva clase au mai strâns ceva bani şi i-au dat deja lui Bogdan care va merge săptămâna viitoare la Bucureşti pentru începerea tratamentului. Comitetul de părinţi se va întruni săptămâna aceasta şi va dona o sumă pe care o vor stabili dumnealor”, ne lămureşte directorul de la CNMK, Ioan Sava.

În afara acţiunilor de caritate se vor mai organiza discotecă franceză, concurs de origami, şedinţa cenaclului „Cuvintele” care o va avea ca invitată pe Florina Zaharia şi colocviul „Măşti populare - tradiţie şi simbolistică”, manifestare organizată de Vali Crăciun şi care îl va aduce în mijlocul elevilor pe artistul popular Paul Buţă.

Citit 902 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.