Cozi pentru abonamente, la chioşcurile Transurb
Foto: Anca Melinte

Cozi pentru abonamente, la chioşcurile Transurb
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

"Nu vrem să mai fim umiliţi la cozi!", ne-au reclamat, încă de la jumătatea lunii august, pensionarii care au tot sunat la redacţie, cerând ca abonamentele cu preţ redus, pentru perioada septembrie - decembrie 2018, să le fie eliberate mai devreme. Din păcate, eliberarea documentelor de călătorie a început sâmbătă, 1 septembrie, iar cozile lungi şi groase s-au format în faţa chioşcurilor societăţii publice de transport şi au continuat şi duminică.

Chiar dacă soarele a fost dogoritor, gălăţenii, în majoritate persoane vârstnice, s-au încăpăţânat să aştepte, chiar dacă ghişeele erau închise pentru că nu mai existau tichetele necesare eliberării abonamentelor. "Poate că dânşii călătoresc în fiecare zi cu autobuzul, eu merg cel mult o dată pe săptămână", spunea o pensionară, care a preferat să-şi cumpere un bilet de la şofer, evitând să stea la coada formată duminică în faţa chioşcului de la Spitalul Judeţean.

De cealaltă parte a baricadei, gălăţeanul Luca Tudorie a venit la redacţie să ne reclame că, beneficiar al unei pensii de 1.220 de lei, s-a simţit umilit fiind nevoit să stea de patru ori la coadă în acest an, pentru a intra în posesia abonamentului, motiv pentru care i-a scris primarului. Numai că nu mică i-a fost mirarea când răspunsul a venit de la… Transurb. "Nu mi se pare legal faptul că petiţia mea a fost redirecţionată la Transurb, pentru că eu m-am adresat primarului, de la el voiam un răspuns. Transurb îmi spune că a procedat astfel pentru a veni în sprijinul pensionarilor. Deci în loc să stăm o dată la coadă, stăm de patru ori, acesta este sprijinul", ne-a declarat gălăţeanul.

Citit 6397 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2018 00:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.