Universitatea se deschide, totuşi, sâmbătă

Universitatea se deschide, totuşi, sâmbătă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Universitatea „Dunărea de Jos” îşi va redeschide totuşi porţile sâmbătă, aşa cum se hotărâse iniţial *

După ce, în urmă cu două zile, alarma altor cazuri de studenţi confirmaţi ca fiind purtători ai virusului A(H1N1) a determinat autorităţile sanitare să anunţe prelungirea suspendării cursurilor, joi, o decizie a Ministerului Sănătăţii a dat voie „Dunării de Jos” să îşi reia activitatea începând cu sâmbătă, 14 noiembrie.

„Am vorbit astăzi cu cei de la Direcţia pentru Sănătate Publică şi am fost informaţi că putem totuşi să reîncepem cursurile sâmbătă. E drept, a existat o informare anterioară care ar fi prelungit inactivitatea, însă din câte se pare a intervenit Ministerul Sănătăţii, care a decis că nu există riscuri şi că putem redeschide porţile aşa cum am stabilit iniţial”, a explicat rectorul Universităţii „Dunărea de Jos”, Viorel Mînzu.

Conform orarelor facultăţilor, se vor prezenta la cursuri sâmbătă şi duminică studenţii de la masterat şi cei de la forma de învăţământ cu frecvenţă redusă. De luni, vor reveni şi studenţii de la licenţă.

Graficul de recuperare a orelor pierdute de vinerea trecută şi până astăzi va fi stabilit de fiecare facultate în parte, urmând a fi afişat la aviziere.

Studenţii ar putea recupera cursurile şi seminariile atât sâmbăta şi duminica, cât şi în timpul săptămânii, în funcţie de deciziile profesorilor.

Citit 1523 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.