Cinsteşte-ţi părinţii cu ghioaga!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doi bărbaţi din Târgu Bujor, tată şi fiu, au cinstit împreună * Tatăl a ajuns la Reanimare * Ce nu măcinase băutura, a pisat ghioaga fiului *

Au băut împreună duminică, aşa cum o fac destui taţi cu fiii lor. N-au apucat încă să ducă petrecerea până la capăt, pentru că părintele în vârstă de 51 de ani a dezlănţuit infernul.

„Ne-am certat şi a început să mă bată cu ghioaga”, spune omul internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, cu multiple traumatisme la coaste, dar şi cu o mână strivită şi un picior fracturat, „nu ştiu de ce, nu de la bani, nu de la pământ”.

Mai multe nu spune, că doar sunt şi lucruri care trebuie să rămână în familie! Evident, bărbatul nu va depune plângere pentru că nu îl va lăsa inima să îşi dea propriul fiu pe mâna Poliţiei.

„Romania, Land of Choice”

Detalii suplimentare despre acest caz ne-a oferit purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa. „La spital a fost internat un domn de 50 de ani, prelucrat cu bâta de fiu. Şase coaste rupte etajate. A supravieţuit la limită, dar îşi iubeşte familia şi nu va depune plângere. În cadrul acţiunii Land of Choice, familiile ne furnizează cazuri, ca să avem indici buni. Le mulţumim”, a precizat dr. Bacalbaşa.

Citit 762 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.