A mâncat bătaie înaintea micului dejun

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 29 de ani din Smulţi care se întorcea de la discotecă luni dimineaţă, în jurul orei 4, a fost atacat în faţa casei sale de un individ care l-a lovit în creştetul capului.

Victima a declarat că nu-şi aminteşte nimic din cele întâmplate şi că nu-l poate identifica pe cel care l-a agresat, deoarece are o groază de duşmani. Bărbatul este acum internat la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi cu capul bandajat şi probabil că încearcă să-şi amintească cine l-a întâmpinat în zori cu bâta.  

„A fost internat un bărbat de 29 de ani care, în timp ce se întorcea dimineaţa de la discotecă, a fost aşteptat pe întuneric, în faţa casei, unde i s-a dat cu ghioaga în cap. Este un lucru îmbucurător că românul este harnic şi îşi aşteaptă duşmanul până la 4 dimineaţa”.

„Un sfat din partea celor care primesc o mulţime de astfel de pacienţi: dacă aveţi mulţi duşmani, cum susţine domnul în cauză, intraţi noaptea blat, prin spate. E mai sigur!”, a spus dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi.

Potrivit declaraţiei Cristinei Tatulici, purtătorul de cuvânt al IJP Galaţi, poliţia nu a fost sesizată în acest caz.

Citit 546 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.